Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Alex Global lanceert (co-) sponsor programma

 13-11-2007   22:17

Op de kort geleden gehouden Bike Motion in Utrecht presenteerde Point Bike Benelux haar uitgebreide programma, waar sinds kort de complete wielsets van A-Class in op zijn genomen. A-Class is het high-end merk van de velgenfabrikant Alex Rims.

Om de Europese markt goed te kunnen bedienen is een omvangrijk dealerondersteuningsprogramma opgezet en lanceert men voor 2008 een omvangrijk (co-) sponsor programma als onderdeel van de strategie om een leidende positie in de markt van complete wielsets en velgen te verkrijgen.

Alex Rims is van mening dat teams en rijders een cruciale rol spelen in de ontwikkeling, het testen en verbeteren van haar producten. Ze zijn dan ook op zoek naar top teams en toprijders/-rijdsters in alle disciplines (race, mountainbike XC, downhill, freeride, 4X, freestyle BMX en BMX race) welke eventueel in aanmerking kunnen komen voor het sponsor co-sponsorprogramma.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie verkrijgen en aanmelden per mail in Engels vergezeld met een volledig sportief CV bij: info@pointbike.nl.

Voor meer informatie omtrent A-class wielen: www.aclass-wheels.com - www.alexrims.com

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact