Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Hayes Stroker

 17-04-2007   20:22

Tijdens de Sea Otter Classic voor het eerst aan het publiek vertoond en vanaf midden dit jaar zijn de eerste sets al verkrijgbaar: De nieuwe Stroker remmen van Hayes. De afgelopen 6 maanden hebben de testrijders van Hayes de remmen uitvoerig getest en het model is nu rijp om gepresenteerd te worden.
De Stroker heeft een geheel nieuw cilinder ontwerp gekregen met een aluminium zuiger welke de levensduur moet verhogen. Ook is de cilinder nu radiaal geplaatst en is elke ruimte binnen de behuizing nuttig gebruikt. Zo zit naast de cilinder het oliereservoir. Dit reservoir moet het uitzetten van olie met 33% tegengaan ten opzichte van de huidige HFX Mag remmen.

De remhendel zelf is ergonomisch ook op de schop genomen, volgens Hayes merk je de aanwezigheid niet eens meer! Daarnaast is het verstellen van de remhendel eenvoudiger geworden door een aluminium stelwiel in de hendel zelf.

De Stroker zal leverbaar worden in drie uitvoeringen, de Ryde, de witte Trail en de Carbon, waarvan de laatste zoals de naam al aangeeft een carbon remhendel heeft. Verwachte leverdata:

Hayes Stroker Ryde - oktober 2007
Hayes Stroker Trail - juni/juli 2007
Hayes Stroker Carbon - oktober 2007

Meer informatie: www.bikeright.nl

Geplaatst door:  Ruben   3 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact