Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Nieuwe XTR derailleur en volledige XT groep

 25-03-2007   11:14

Om maar direct speculaties uit de weg te gaan, dit is beslist géén vervroegde 1 april grap; Het is nochthans nog wel even wachten tot wanneer het nieuws officieel uitgebracht gaat worden, maar er zit een geheel vernieuwde XT groep aan te komen en zal ook de huidige XTR groep opgefrist worden.

De nieuwe XT zal de lijn van de vorig jaar geïntroduceerde XTR volgen wat nieuwe schakel- en remgrepen betreft. Daarnaast zullen zowel de XT als ook de nieuwe XTR kompleet nieuwe achterderailleurs mee krijgen met enkele noviteiten zoals een gewijzigde, meer open bouw die de derailleur méér onder de cassette plaatst en een kompleet gewijzigde kabel geleiding a la SRAM. De trend van exotische materialen zal bij de XTR-upgrade nog verder door worden getrokken.

Ons is nog niet bekend of met de komst van de nieuwe XTR achterderailleur, die overigens een extra naam zal gaan krijgen, nu ook de stap naar 10 speed wordt gezet. Het is even afwachten tot er meer nieuws officieel bekend wordt gemaakt en wanneer de eerste officiele foto's opduiken.

Wordt ongetwijfeld vervolgt....

Geplaatst door:  DeKerfs   19 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact