Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws 'Dekerf Cycle Innovations to Continue Operations'

 31-01-2007   18:46

Na de berichtgeving afgelopen september dat Chris DeKerf zijn soldeer- en TIG toorts eind januari 2007 in de wilgen zou hangen, is nu officieel bekend geworden dat Chris voorlopig nog wel even mooie creaties blijft bouwen.

Grote drijfkracht achter de doorstart is Jamie Whitfield, uit Engeland. Hij begon iets meer dan een jaar geleden met 'DeKerf Cycles UK' om de lokale markt te voorzien. Van oudsher is Engeland de grootste afzetmarkt geweest voor DeKerf. Met de bekendmaking van het sluiten ontstond er een grote toeloop van klanten die toch nog een DeKerf wilden bemachtigen. Deze toestroom en grote support van klanten en dealers, gesteund door de commerciële inzet van Jamie Whitfield, hebben Chris er toe gezet door te blijven gaan.

Met de samenwerking breekt er een nieuw tijdperk aan voor Chris DeKerf, die zich nu volledig kan toeleggen op het bouwen van frames, waarbij de commerciële kant hem uit handen wordt genomen door de compagnon in Engeland. Dat dit al direct zijn vruchten af werpt mag al blijken uit de lancering van de nieuwe website voor 2007.

www.dekerf.com

Geplaatst door:  DeKerfs   6 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact