Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Teampresentatie Cannondale-Vredestein

 27-01-2007   15:07

In het Holland Casino te Enschede werd afgelopen donderdag het Cannondale-Vredestein mountainbike team voorgesteld. Het team van Jan ten Tusscher en Ruud Poels is mede door de komst van de Belg Roel Paulissen, welke eerder voor Ten Tusscher reed, een van de sterkste cross country teams ter wereld. Paulissen werd derde op het WK Marathon afgelopen jaar. "Zij hebben me ooit de kans gegeven om een goede mountainbiker te worden. En bovendien heb ik van Jan en Ruud altijd steun gehad. Nu kan ik daadwerkelijk iets terug doen. Presteren in de belangrijkste wedstrijden en het in de wacht slepen van een ticket voor Peking zijn mijn belangrijkste doelen." aldus Paulissen.
Naast Paulissen maken de Nieuw-Zeelander Kashi Leuchs, de sterke Zweed (derde bij het WK) Fredrik Kessiakoff en de jonge talentvolle Deen Jakob Fuglsang deel uit van de ploeg.
Het opleidingsteam van Ten Tusscher (zie foto) wordt het komende jaar gesponsord door De Brink Direct Mail. Deze formatie herbergt de talenten Jelmer Jubbega, Tim Lemmers, Axel Bult, de Belg Joris Massaer en de Duitser Rene Tann.

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact