Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Dutch Fourcross Series 2007

 16-01-2007   23:57

Afgelopen jaar opende stichting Bikepark Groningen het bikepark op de Kardingeheuvel in Groningen. Met een knaller van een opening bleek al snel dat het bikepark een groot succes zou gaan worden. Steeds meer fourcrossers vonden de weg naar het bikepark. In september werd de tweede wedstrijd verreden. Door de slechte weersomstandigheden werd deze wedstrijd wat minder druk bezocht maar was wederom een groot succes.

In de maanden daarna heeft Stichting Bikepark Groningen niet stil gezeten. De baan is op verschillende punten aangepast en verlengd. De fourcrossbaan is professioneler geworden.

De stichting wil het succes van 2006 dit jaar doorzetten in de vorm van een eigen wedstrijdenserie. De Dutch Fourcross Series (D4XS) zal in zijn geheel op Bikepark Groningen worden verreden.

De kick-off van de D4XS is op 29 april, de Spring Race. De Oranje Race, te verrijden op 17 juli, zal onder andere in het teken staan van het EK Voetbal onder de 21 jaar. De finale hiervan zal in Groningen worden gespeeld. Tevens zal als randevenement een ‘extreme sports’ beurs worden georganiseerd in de stad Groningen.
De laatste wedstrijd van de D4XS, de grote finale, wordt op 26 augustus verreden. Deze race, de Summer Race, zal een week voor het WK Mountainbike in Fort William verreden worden.

Meer informatie betreffende de Dutch Fourcross Series zal in het begin van het voorjaar bekend worden gemaakt.

29 april: Spring Race
17 juni: Oranje Race
26 augustus: Summer Race

Geplaatst door:  Ruben   10 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact