Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Bike & Ride downhill parcours in Landgraaf

 20-11-2006   22:23

De Limburgse gemeente Landgraaf heeft een subsidie van een half miljoen euro toegekend aan de plannen voor een Bike & Ride Park op evenemententerrein Mega Land, bekend van o.a. de locatie voor Pinkpop.
Op het terrein van Mega Land zijn momenteel al twee wielerparcours aanwezig. De plannen zijn het uit te breiden met een skeelerbaan, cyclocross parcours, wedstrijdwaardige fietscrossbaan en een heus downhillparcours.

Gezien de ligging zal de Wilhelmina steenberg de aangewezen plek zijn voor een dergelijk parcours. Waarom er gekozen is voor een downhill parcours in plaats van een fourcross baan is een beetje vreemd aangezien de fourcross sport in Nederland behoorlijk in de lift zit.
In het voorjaar van 2008 zullen de nieuwe parcours klaar moeten zijn en de totale kosten van de uitbreidingen worden geschat op twee tot drie miljoen euro. Ho, bijna vergeten, ook een route voor Nordic Walking ligt in het verschiet, wellicht maakt dat de mogelijkheden voor een lift wat groter... TV Limburg heeft een korte rapportage geweid aan de uitbreidingen van Mega Land.

Geplaatst door:  Ruben   18 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact