Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Roel Paulissen naar Cannondale-Vredestein

 02-11-2006   12:57

Nadat Bart Brentjens bekend heeft gemaakt voor het Dolphin team te gaan rijden is nu bekend dat Roel Paulissen een contract heeft getekend bij het Cannondale-Vredestein team. De Belg, die overigens woont in het Italiaanse Sud-Tirol, tekende voor twee jaar. "Met Paulissen hebben we een renner van wereldklasse binnengehaald die zeker een extra een impuls aan het team kan geven", aldus de ploegleider Jan ten Tusscher.

In het seizoen 2003-2004 reed hij eerder al op Cannondale in het Siemens-Cannondale team. Afgelopen seizoen won hij het brons bij het WK mountainbike marathon. Hij veroverde tevens de Belgische titel op dit onderdeel. In de eindstand van de World Cup cross country werd hij zevende. Die positie neemt hij ook in op de UCI-ranking.

Het Cannondale-Vredestein team zal verder voor 2007 bestaan uit de Nieuw-Zeelander Kashi Leuchs, de Zweed Fredrik Kessiakoff en Deen Jakob Fuglsang. Fuglsang verlengde zijn contract voor twee jaar. Met het oog op de Olympische Spelen in 2008 zal ook hij zeker zijn van een plek in het team.

Geplaatst door:  Ruben   4 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact