Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Sluiting fourcrossbaan Bergschenhoek

 30-10-2006   23:37

We zouden het liever niet melden maar ja, het gaat er dan toch van komen: De fourcrossbaan van de Stichting Bikefestival in Bergschenhoek gaat sluiten. Na zes jaar zal de baan waar de pioniers van de Nederlandse fourcross sport zijn begonnen op 1 december geheel vlak gemaakt worden. Door omstandigheden is het niet meer mogelijk de baan op deze locatie nog te gebruiken. In goed overleg heeft alles plaatsgevonden en zal er van weerzijde hulp worden geboden waar nodig.
'Met theelepeltjes uitgegraven' werd er wel eens gegrapt, maar uiteindelijk is het wel de baan waar de SOA cup en NK wedstrijden zijn georganiseerd! Stichting Bikefestival laat ons weten dat ze gelukkig niet bij de pakken neer gaan zitten, ze zijn inmiddels bezig met een nieuwe baan!

Afscheid nemen van dit tijdperk kan via het condoleance register wat men heeft opgezet of tijdens de laatste race op de baan. Laatste race? Jazeker! 19 november zal er voor de laatste keer geraced worden op de baan. Het zal geen groot evenement worden maar weer of geen weer, wie afscheid wil nemen is welkom. Er zijn deze keer geen kosten aan deelname verbonden, de stichting wil hiermee aan de betrokken partijen laten zien dat de fourcross sport leeft in Berschenhoek. Be there!

Geplaatst door:  Ruben   10 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact