Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws DP presents: Cannondale Factory Tour & Ride!

 30-10-2006   22:42

Op zondag 26 november organiseert Dirty Pages een unieke dag exclusief voor haar bezoekers: Een Cannondale Factory Tour met aansluitend de mogelijkheid om als eerste in Nederland een uitgebreide testrit te maken op de nieuwe Cannondale Taurine en Rush Carbon!
Tijdens de Factory Tour zal een select aantal deelnemers een uitgebreide rondleiding krijgen door de Cannondale fabriek in Oldenzaal, waar de fietsen voor de gehele Europese markt worden geassembleerd, frames custom gespoten worden en waar alle service en garantie afgehandeld wordt. Daarnaast zal uitvoerig ingegaan worden op de geschiedenis van het merk (de klassieke fietsen verzameling zal zeker niet ontbreken!) en wordt aandacht besteed aan de recentere ontwikkelingen van het merk.Nieuw voor 2007 zijn de Rush Carbon en Taurine mountainbikes. De ervaring die Cannondale opdeed bij het maken van raceframes (deels) uit carbon, wordt nu verder toegepast bij de nieuwste high-end mountainbikes. Hiermee slaat Cannondale een nieuwe weg in en vertellen zij graag over hun filosofie hierachter.

Het tweede dagdeel zal bestaan uit het testrijden van de Rush Carbon en de Taurine, die voor deze dag exclusief beschikbaar gesteld zullen worden en waarmee de leden van Dirty Pages de primeur zullen hebben, op een nabijgelegen testparcours. Uiteraard zal Cannondale ook hierbij aanwezig zijn om toelichting te geven of vragen te beantwoorden en zal de firma van de Rode Stier voor de bijbehorende energieke drankjes zorgen.

Let op! Deze Factory Tour & Ride is slechts toegankelijk voor 20 bezoekers van Dirty Pages! Om in aanmerking te komen stuur je voor vrijdag 10 november een e-mail met (een kort) antwoord op de vraag: waarom moet jij uitgenodigd worden op de Cannondale Factory Tour & Ride dag?

Stuur deze motivatie via het formulier in vóór 10 november:

Helaas, de opgave is gesloten.

Uit de ingezonden geïnteresseerden zullen de beste 20 motivaties geselecteerd worden die deel kunnen nemen aan deze Factory Tour & Ride. Deze deelnemers zullen uiterlijk 17 november een uitnodiging per e-mail krijgen met daarin alle nodige details en een tijdschema voor deze dag.

Geplaatst door:  Ruben   66 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact