Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Vink Belgisch kampioen, Vd Haterd beste Nederlander

 16-10-2006   22:47

Afgelopen weekend was de Belgische plaats Namen de downhill citadel van de Benelux. Hier vond zowel het Belgisch als het Nederlands kampioenschap downhill plaats. Het weer was super, het parcours lag er goed bij, er was heel, heel veel volk en meer dan 200 deelnemers! Kortom, de ideale omstandigheden voor een mooie wedstrijddag.

De grote namen uit het wedstrijdcircuit waren allemaal aanwezig in Namen. Nico Vink won bij de Belgen en Wilfred van de Haterd werd beste Nederlander. Onze teamrijder Daniël Prijkel (Team Kona - Dirty Pages) eindigde op een mooie tweede plaats voor Leon Valkenhoef. Jurg Meijer eindigde als vierde. Kristof Lenssens werd tweede belg gevolgd op de derde plek door Roel Vernelen.
Het is voor Daniel zijn tweede mediale op een NK. Een dikke maand geleden veroverde hij de bronzen medaille op het NK 4X in Berschenhoek.
Onze Belgische teamrijder Pavel van Oost eindigde als vierde in het Belgisch Kampioenschap en behaalde de derde plaats in het Barracuda kampioenschap.

Onze cross country rijdster Klara van der Vaart stond eveneens op het podium van het weekend, zij behaalde de eerste plek in de Apeldoornse kampioenschappen.Podium Belgisch Kampioenschap:
1. Nico Vink (Team Dolphin)
2. Kristof Lenssens
3. Roel Vernelen

Podium Nederlands Kampioenschap:
1 Wilfred van de Haterd
2 Daniel Prijkel (Team Kona Dirty-Pages)
3 Leon Valkenhoef (Rijwielpaleis Bilthoven)

Foto's: Gert van Horebeek (Mountainbike.be)

Geplaatst door:  Ruben   9 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact