Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Anneke Beerten tweede bij King of the Mountain

 14-08-2006   20:52

De Jeep King of the Mountain serie werd afgelopen weekend georganiseerd in Elkhart Lake, Wisconsin. De deelnemers voor deze wedstrijd worden uitgenodigd. Alleen de beste acht mannen en vrouwen kunnen meedoen. Deze worden dan ook echt behandeld alsof het rocksterren zijn. Ook wordt het evenement uitgezonden op de Amerikaanse televisie.
Het parcours is in de vorm van een Y-teken. Het eerste deel van het parcours rijden de rijders op een apart deel tegen elkaar maar na ongeveer 1/3 van de lengte komen de parcours tezamen.

Bij de dames had Anneke Beerten een tweede kwalificatietijd neergezet, achter Jill Kintner.
De halve finale van Anneke was zwaar, ze moest tegen Melissa Buhl en dit werd een behoorlijke strijd. Anneke kwam als eerste op het gezamenlijke parcours maar in de eerstvolgende bocht wist Buhl haar te passeren. Buhl trok echter aan het kortste eind, aangezien Anneke haar fiets uiteindelijk eerder over de finishlijn wist te rijden, waardoor ze verzekerd was van een plaats in de finale.

In de finale kwam Anneke uit tegen Kintner, die een erg sterk weekend reed. Anneke wist dicht achter haar te blijven maar kon haar helaas niet passeren. De eerste plek was dus voor Jill Kintner en Anneke werd zeer verdienstelijke tweede. Tara Llanes behaalde de derde plek.
De finale van de heren ging tussen Michael Prokop en Eric Carter en werd gewonnen door Prokop. Brian Lopes werd derde.

Geplaatst door:  Ruben   5 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact