Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Mountaincross – Crossover races op 3 september

 04-08-2006   10:08

In navolging van de succesvolle opening van Bikepark Groningen, wordt op zondag 3 september de tweede wedstrijd in de nog maar korte geschiedenis van het bikepark gehouden.

Aan de hand van spannende en spectaculaire fourcrossraces wordt bepaald wie de beste “crossover mountaincrosser” is. Stichting Bikepark Groningen haalt weer alles uit de kast om er een mooie dag van te maken. In een onderlinge crossover strijd bepalen mountainbikers en BMX’ers wie met deze felbegeerde titel naar huis gaat.

Iedereen die mee wil doen kan vanaf 9.30 uur gaan trainen. Vanaf 13.00 vinden de kwalificaties plaats waarna er geracet gaat worden om de titel. Rond de klok van zes uur zal bekend zijn wie de beste ‘Crossover Mountaincrossers’ zijn.

Wederom zal de Kardingeheuvel in Groningen in het teken staan van fourcross. Tijdens de opening op 7 mei dit jaar kwam het publiek in grote getale naar Recreatiegebied Kardinge om te genieten van de races en ook op 3 september worden weer veel deelnemers en publiek verwacht.

Stichting Bikepark Groningen zal de komende periode de baan weer raceklaar maken. Deelnamekosten voor de wedstrijd zijn € 15,00 per persoon. Voor meer informatie kun je je wenden tot de stichting via evenementen@bikepark.nl of kijk op www.bikepark.nl.

Bikepark Groningen is te vinden op de Kardingeheuvel op recreatiegebied Kardinge aan de oostelijke ringweg.

Geplaatst door:  Ruben   2 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact