Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws World Cup #5 Balneario Camboriu

 05-07-2006   07:35

Na het Canadese Mont Saint Anne, vertrok het World Cup circus naar het Braziliaanse Balneario Camboriu. De DH en 4X parcoursen komen hier zowat uit op het stand!
Zowat iedereen had problemen om van Canada naar Brazilie te komen. Michal Prokop had een kapot vliegtuig en een niet geplande rondrit in een bus in tussenstop Sao Paolo.
Roder Rinderknecht had bijna op ieder vliegveld wat hij aandeed een vertraging van meerdere uren en was alles bij elkaar 35 uur onderweg!
Het Kona-Les Gets team had last van een vliegmaatschappij die falliet was gegaan!

4X

Uiteindelijk was iedereen wel op één of andere manier in Brazilie geraakt en kon er geraced worden!

Bij de dames was er in de 4X direct pech voor Anneke Beerten. Na de training herinnert ze zich alleen nog dat ze wakker werd in een ziekenhuis. Naar het schijnt is ze in een van de eerste heats door een andere rijdster geraakt en daardoor face-down tegen de grond geklapt. Inmiddels is ze alweer uit het ziekenhuis, maar herinnert zich nog niet hoe een en ander gegaan is. De overwinning bij de dames was uiteindelijk wederom voor Jill Kintner.

De 4X voor de heren leek interessanter te worden. Michal Prokop moest in de kwalificatie, Roger Rinderknecht voor zich dulden, die op zijn beurt weer zijn meerdere moest erkennen in Jared 'Slingshot' Graves. Rinderknecht verspeelde helaas in de halve finale zijn kansen op een finaleplaats en moest genoegen nemen met een vijfde plaats. In de finale zelf was 'Mr Holeshot' Prokop echter wederom Graves te snel af. Chris Powell werd derde, Kamil Tatarkovic vierde.

Downhill

De downhill leverde voor Rachel Atherton een zege op. Zij was haar directe concurrenten Jonier en Moseley (resp 2e en 3d) te snel af.
Bij de heren was het de fin Matti Lehikoinen die de eer voor het Honda - G Cross team hooghield. Teamgenoot Minnaar eindigde door een lekke band slechts op de 23e plaats. Achter Lehikoinen werden Peat en Hannah respectievelijk tweede en derde.

Geplaatst door:  Steelboy   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact