Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws SOA cup gaat over de grens

 08-06-2006   21:19

Na een geslaagde eerste wedstrijd, in Groningen, van de Strongest Of All series 2006, zal de 2e wedstrijd plaatsvinden in Bouge, België. De hele SBF karavaan zal daar op 11 juni hun eerste buitenlandse wedstrijd gaan organiseren!

In samenwerking met 81bikesprogress.be zal er een 4X in SBF-style worden gereden. Iedereen is welkom, zowel de SOA serie rijders als de local riders. In de SOA series staat Koen Valkenhoef momenteel op de eerste plaats, zal hij zijn plaats komen verdedigen of zal Daniel “Air” Prijkel van zijn 2e plaats doorschuiven?

Bouge ligt op 10 minuten rijden van Namen. Het parcour is weer totaal anders dan Bergschenhoek en Groningen. Het doet een beetje denken aan de Dual tijd, toen de banen nog smal en rap waren. Maar gelukkig is de baan 4x waardig. De lokale organisatie organiseert zelf ook regelmatig 4x races. De crew schijnt ook wel van een feestje te houden en zorgt dat de BBQ en andere versnaperingen klaar staan. Er liggen trouwens ook wat dirts, waar lekker op gesprongen kan worden tijdens de pauzes.

Kom kijken of rijden, dit wordt echt spektakel met snelle races, gevechten op de fiets en vette jumps met veel air and style!

De race is gratis toegankelijk, ook het parkeren, alleen een drankje moet je kopen als je het niet zelf meeneemt. Deelname aan de race kost 17,50 of 40 euro voor alle races, maar dan krijg je wel een uniek racebordje kado.

Voor meer informatie over de race, overnachtingen, programma en de locatie: www.bikefestival.nl

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact