Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Hope nieuws

 05-06-2006   20:37

Hope toonde in Fort William in een opvallende limoengroene kleur hun nieuwste paradepaardje voor het eerst aan het publiek. De felle kleur is om de meesten gerust te stellen slechts ter promotie, de productieversie zal in het grijs uitgevoerd worden. De remmenset, gericht op freeride gebruik, heeft twee zuigers welke gelijk zijn aan die van de Hope Mono Trail. Dit levert volgens Hope 25% meer remkracht op dan de huidige Hope Mono 6 met zes zuigers. Hope gaat ook langzamerhand over op de 'post-mount' aansluiting, deze rem zal niet meer met een IS aansluiting leverbaar zijn. Meest opvallende aan de remmen zijn de geventileerde remschijven. Deze zijn niet alleen geperforeerd maar hebben ook ventilatieopeningen in de zijkant van de schijf. Hierdoor blijven de remschijven 15% koeler dan hun normale geperforeerde schijven. Naast deze stoere geventileerde versie zal er ook een gewone schijf en een versie met aluminium spider uitkomen, allen in 203mm diameter.
De remhendel is geheel opnieuw ontworpen en voorzien van een verstelbaar drukpunt en verstelbare afstand tot het stuur. Standaard worden de remmen geleverd met normale rechte remgrepen maar zoals op de foto is er ook een optie voor een twee vinger remgreep.
De freeride remmen worden naar verwachting dit najaar leverbaar.

Geheel zonder opvallende kleur en een beetje verstopt had Hope nog iets nieuws meegenomen. Naast de freeride remmen werken ze momenteel ook aan een nieuwe 'flip-flop' remhendel. Het oliereservoir is hierbij haaks op de hendel geplaatst zodat de boven- en onderkant van de hendels gelijk is. Hierdoor zijn deze aan beide kanten van het stuur te gebruiken door de hendel om te draaien. Ook is de hendel iets lichter geworden.


Geplaatst door:  Ruben   18 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact