Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Cannondale bestaat 35 jaar!

 13-04-2006   21:21


In 1971 begon boven een augurkenfabriek in de Amerikaanse staat Connecticut een klein bedrijfje met de naam Cannondale, destijds gespecialiseerd in fietstrailers. Ruim tien jaar later, in 1983 verscheen de eerste TIG-gelaste aluminium ST500 touring bike van het merk. Revolutionair voor die tijd aangezien staal toen het meest gebruikte framemateriaal was. In de jaren daaropvolgend bleef het Amerikaanse merk innoveren, waarbij gedacht kan worden aan de E.S.T. modellen met achtervering.

Om het 35-jarig bestaan te vieren, heeft Cannondale nu twee 'limited edition' Rush modellen. Deze combineren nieuwe techniek met een dikke knipoog naar het verleden.Daarnaast zijn er ook twee BadBoy modellen in retrolook verkrijgbaar en is er retro kleding beschikbaar.

Dirty Pages mag ter ere van dit 35 jarig bestaan een Counterparts DVD weggeven waarop onder andere de kunsten van de hedendaagse helden van Cannondale Aaron Chase en George Ryan te zien zijn.

Om kans te maken op deze DVD stuur je een email naar <de prijsvraag is afgelopen> met het antwoord op de volgende vraag:
In welk jaar introduceert Cannondale hun Headshok voorvering?
De prijsvraag is afgelopen, de winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Geplaatst door:  Steelboy   6 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact