Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Lynskey familie terug in de fietsenindustrie

 09-02-2006   17:42

De Lynskey familie, oprichters van Litespeed Titanium Components, maken een come-back in de fietsenbranche na een afwezigheid van ruim 6 jaar. Onder de naam ‘Lynskey Performance Products’ pakken ze opnieuw de lastoorts ter hand om high-end, klant specifieke titanium frames te gaan bouwen. In 1986 richtte de gebroeders Lynskey in Chattanooga Tennessee Litespeed op dat in 1999 werd verkocht. Daarna werd het stil rondom de broers. De passie voor het bouwen van frames bleef echter, en daartoe besloten David en Tim Lynskey om opnieuw een bedrijf op te zetten.

“We hebben altijd genoten van de uitdaging fietsen te creëren die innoverend waren” zegt David Lynskey. “Ook al hebben we Litespeed verkocht en zijn we uit de branche gestapt, wisten we allebei dat we nog steeds een grote bijdrage kunnen leveren aan de industrie en daarom hebben we besloten om weer verder te gaan op de plek waar we in 1999 gestopt zijn.”

Met verwachte prijzen vanaf zo’n 3000 Dollar, zal Lynskey Performance Products zich uitsluitend richten op het bouwen van custom frames voor iedere sportieve tak van de sport.

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact