Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Indoor fourcross Groningen

 22-12-2005   11:01

Om de aanleg van het bikepark in Groningen te promoten organiseert de stichting Bikepark Groningen op zaterdag 10 december a.s. haar eerste wedstrijd. Niet op de flanken van de heuvel maar op de kartbaan van Euro Kartracing Groningen tegenover de Kardingeheuvel. Voor één keer is de kartbaan het domein van de mountainbikers.
Er wordt dan namelijk een indoor fourcrosswedstrijd verreden. Geen voorbij flitsende karts en uitlaatgassen maar snelle bikers die het asfalt zullen domineren. De scherpe bochten op dit 350 meter lange circuit zullen garant staan voor spektakel voor zowel rijder als publiek.
Om 10 uur ’s morgens zal het startschot klinken en rond half twee ’s middags weten we wie zich de beste indoor fourcrosser mag noemen. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid het in aanbouw zijnde fourcrossparcours te bewonderen.
Iedereen mag meedoen, jong en oud. Een brandschone mountainbike, een deugdelijke helm en handschoenen zijn de drie dingen die je niet moet vergeten. De kosten voor de deelname zijn 5 euro. Je kunt je inschrijven door een email met je naam en adres te sturen naar evenementen@bikepark.nl.

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact