Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Montferland Nightride

 12-11-2017   20:01

Op 9 december is de tweede editie van de Montferland Nightride een unieke MTB-toertocht in Montferland. Met een cool kijkje in de keuken bij het Europese hoofdkantoor van Specialized en een zinderde MTB-tocht in het donker. Maak het mee!

De Montferland Nightride is een initiatief van Wielerclub de Pedaleur, Specialized en Natuurmonumenten. Met je deelname aan deze benefiettocht steun je de natuur in Montferland.Het decor van de Nightride is het Bergherbos in Montferland, een uitgestrekt bos met pittige heuvels waar een van de mooiste MTB-routes van Nederland ligt. Natuurmonumenten onderhoudt deze route samen met fietsclub de Pedaleur en T.C. de Liemens. Na de succesvolle primeur in 2016 start de Nightride ook dit jaar met een bijzonder MTB-evenement bij het Europese hoofdkantoor van Specialized in ’s Heerenberg. MTB-ers kunnen zo een unieke dag beleven waarin alles draait om flitsende fietsen, mountainbiken door uitdagende natuur en onderlinge gezelligheid. Kom 9 december ook naar Montferland!

Inschrijven voor de Montferland Nightride kan via www.natuurmonumenten.nl/nightride Wees er snel bij, er kunnen maximaal 500 deelnemers meedoen.

Programma
Zaterdag 9 december vanaf 15.00 uur: MTB-event bij Specialized
Presentatie van de nieuwste snufjes op MTB-gebied, bijzondere rondleidingen door het Europese hoofdkantoor en de werkplaats van Specialized, Boswachters zijn present om je van alles te vertellen over de MTB-routes bij Natuurmonumenten.
Rondleidingen starten vanaf 16:00 uur.

17.00 uur Start Nightride (ongeveer 30KM)
Aansluitend vindt bij het hoofdkantoor van Specialized een avontuurlijke MTB-tocht plaats in het donker. De route loopt over een speciaal uitgezet MTB-parcours van ongeveer 30 KM. Vertrek in groepjes vanaf een half uur na zonsondergang. De tocht is geen race waarbij tijd wordt gemeten; de beleving van nachtelijk fietsen staat voorop.
- In het kantoor van Specialized is kleedruimte aanwezig.
- Patrick Smit verzorgt tijdens het evenementen voor stunts en tunes
- Kärcher is aanwezig met een afspuitplek.

www.natuurmonumenten.nl/nightride of https://www.facebook.com/events/117740462230302

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact