Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 

  [special] WK Carnaval, uh Cyclocross ZoekenZoeken

Plaats reactie    Dirty Pages forum index -> Nieuwsberichten reacties
Auteur Bericht
DeKerfsGeregistreerd op: 29-10-2001
Berichten: 7014

BerichtGeplaatst: Ma Feb 02, 2009 10:17 pm    Onderwerp: [special] WK Carnaval, uh Cyclocross Reageer met quote

Beneden de rivieren heeft men tradities die in de rest van het land niet voorkomen, ongekend zijn of gewoon stelselmatig ontkend worden. 40 dagen voor Pasen barst er een haast ondefinieerbaar feest los waarvan de oorsprong te vinden is in het Christelijke geloof, maar vooral nu gekend is omwille van losbandig feesten op veelal eenvoudige muziek onder het genot van een eveneens ondefinieerbare hoeveelheid bier. België ligt ook beneden de grote rivieren en ook dáár weten ze wat Carnaval vieren is.

In de aanloop naar de eigenlijke festiviteiten van Carnaval zijn er diverse Carnavaleske feesten in deze regio als een soort repetitie voor het 'echte feest'. Voor de Belgen was het afgelopen weekend ingepland voor hun generale repetitie en zij kwamen daarvoor speciaal naar het Nederlandse Hoogerheide alwaar verspreid over diverse buitenterreinen feest- en eettenten opgesteld stonden voor de Carnavalvierders. Zo'n feest trekt de aandacht, dus ook een grote menigte Nederlanders waren present, alsmede een verdwaalde Tsjech, Duitser, Zwitser, Amerikaan en zelfs een Spanjaard om het tot een bont geheel te maken. Alle ingrediënten waren voor handen; muziek, eten en vooral bier. Voor wie zich verveelde was er tussen de tenten vertier in de vorm van veldrijders en -rijdsters die tussen de gespannen lintjes wat rond konden rijden. En passant werden er zowaar truien met regenboog strepen uitgedeeld aan het einde van de gereden rondjes.Juist ja, het gehele cyclocrosscircus streek dit weekend neer in Hoogerheide om uit te maken wie zich een jaar lang de beste van de wereld mag noemen. Oud-crosser Adrie van der Poel tekende een parcours uit dat naar eigen zeggen vooral bij slechte omstandigheden uiterst selectief zou zijn. Net als bij het recent gehouden NK in het naburige Huijbergen werd ook hier gebruik gemaakt van het hoogte verschil dat de Brabantse Wal biedt. Gelukkig maar, want slechte omstandigheden waren ver te zoeken. Een beenhard bevroren ondergrond maakte het tot een snel parcours met een strakkere ondergrond dan menig lokaal wegcriterium kan bieden. Aan de paar trapjes, een kunstmatig bruggetje en een afdaling van een talud de taak om nog wat spektakel in het geheel te brengen.

Dames

Bij de dames was het nog maar de vraag in hoeverre de sterke Amerikaanse Katherine Compton zich thuis zou voelen op een dergelijke snelle omloop, die meer op het lijf geschreven was voor rijdsters als de Duitse Hanka Kupfernagel en de Nederlandse alleskunner Marianne Vos. Daphny van den Brand zag haar kansen niet al te groot op de snelle omloop, zij moet het meer hebben van het wringen in bochten tijdens modderige stoempcrossen en modder was hier ver te zoeken! Voor de dit jaar doorgebroken Nederlandse Saskia Elemans was het WK snel voorbij. In de eerste bocht na de start ging ze, samen met wat anderen onderuit en kon haar WK niet voort zetten. 'Powerhouse' Compton moet het niet van haar explosieve snelheid hebben maar meer van langdurig een hoog tempo rijden en dus gaat ze direct in de aanval in de hoop de tegenstand wat te verrassen. Enkel Vos en Kupfernagel kunnen op enkele seconden volgen. Daar achter is het Mirjam Melchers die een groep met onder meer de Belgische Sanne Cant en Dahnpy van den Brand op sleeptouw neemt. Kupfernagel rijdt het gat tot Compton dicht en neemt Vos mee in haar wiel. Vos doet haar naam eer aan, ze is sluw en als ze haar de kop wordt op gedrongen, trapt ze nauwelijks door. Aan Kupfernagel om het heft in handen te nemen en het tempo omhoog te gooien om de Amerikaanse zien te lossen. Compton zakt er wat doorheen, maar weet in de laatste ronde weer knap aan te sluiten. Daar achter krijgt de groep met onder andere Melchers het gat op de koplopers geen meter dicht gereden en zullen de medailles tussen Compton, Vos en Kupfernagel verdeeld worden. Compton is geen sprintster, Kupfernagel weet ook dat ze het aflegt tegen Vos, maar weet haar zenuwen beter te beheersen dan Compton. Bij het opkomen van het laatste rechte stuk zet Compton de sprint in en Vos reageert direct en pakt meteen meters die de Duitse en Amerikaanse met geen mogelijkheid meer dicht krijgen. De sluwe Vos weet op die manier voor de tweede keer de wereld titel op haar naam te zetten. Kupfernagel weet nog nipt Compton voorbij te snellen en pakt zilver. In de sprint van de achtervolgende groep is het de jonge Nederlandse Sanne van Paassen die als eerste over de streep komt en de vierde plek bemachtigt.

Uitslag
1. Marianne Vos - Nederland
2. Hanka Kupfernagel - Duitsland
3. Katherine Compton - Amerika
4. Sanne van Paasen - Nederland
5. Caroline Mani - Frankrijk
6. Sanne Cant - België
7. Daphny van den Brand - Nederland
8. Mirjam Melchers - Nederland
9. Eva Lechner - Italië
10. Maryline Salvetat - Frankrijk
Heren
Hoewel het de voorbije week redelijk droog is geweest en het parcours zelfs bevroor, werd er bij de heren crossers via de media gretig met modder gegooid. De rollen in Nederland zijn vrij duidelijk verdeeld. Lars Boom is dé te kloppen man en stak het de voorbije twee jaar niet onder stoelen of banken; "er telt in Hoogerheide maar één plek..." De revelatie van het Nederlandse veld dit seizoen is Thijs Al. Al, die zichzelf verbaast met zijn prestaties dit seizoen, is bereid om volledig in dienst van Boom het WK te rijden. Bij de Belgen is het minder duidelijk wie de kopman moet of zal zijn. Zowel Sven Nys, Niels Albert, Bart Wellens en ook Sven Vanthourenhout, Klaas Vantornhout en de jonge Kevin Pauwels zijn allemaal capabel om op het podium te rijden. Eén echt uitgesproken favoriet is er niet aan te wijzen en was nog maar de vraag of de Belgen elkaar niet juist in de weg zouden rijden.De Belgische bondscoach Rudi de Bie en ook de rijders zelf deden hun best om de media te overtuigen dat ze als één sterk blok aan de start zouden verschijnen. Voor Boom, aangedikt door veelal de Belgische media, reden om wat psychologische spelletjes te spelen via wat scherpe uitspraken. Na de vorige week gehouden Wereld Beker cross in Milaan waar Nys Boom klopte, zei Boom; "Er is geen sprake van een blok bij de Belgen. De ploegbelangen zullen zwaarder wegen bij de Belgen. Dat zeg ik niet om te jennen, maar omdat het zo is. Wij zullen wel een blok vormen. Als er een Belg demarreert, dan heb ik Thijs Al." Een uitspraak van Wellens werd in de media al snel vertaald als; "ik vind Boom tegenwoordig maar een arrogante jongen...", waarop Boom antwoorde met; "Ach, ik heb hem nog gefeliciteerd met zijn dochtertje. Zo arrogant ben ik dan toch niet?"

De benen zullen moeten spreken en dat gebeurde dan ook direct na het vallen van het startschot. De immer sterk startende Al is ook ditmaal sterk weg. In de tweede helft van de eerste ronde neemt echter de lange Klaas Vantornhout het commando over van Al en deelt een eerste speldenprik uit om het veld uit een te krijgen. Boom reageert direct en brengt het peloton terug in het wiel van Van Tornhout. Net voor het einde van de eerste ronde is het Bart Wellens die wegsprint van het peloton en weer is het Boom die het gat dicht rijdt. Nadat Wellens terug gepakt is, zakt Boom wat terug in de groep en zien de Belgen schoon kans de Nederlanders klem te zetten. Niels Albert is de derde Belg die een couppoging pleegt, ditmaal vakkundig ondersteund door Sven Nys die het gat laat vallen. Op een parcours waar het wisselen van een fiets niet echt noodzakelijk bleek te zijn, wisselt Boom van fiets. Boom valt ver terug en zegt tegen Al dat hij voor eigen kansen moet rijden. De Tsjech Zdenek Stybar ziet het gevaar van Albert's couppoging en zet de achtervolging in. Sven Nys en Sven Vanthourenhout sluipen met Stybar mee.

Op dit haast wegcriterium-aandoende parcours ligt het tempo verschrikkelijk hoog en Nys en Vanthourenhout zien Stybar dan ook van zich weg rijden. Op het moment dat Stybar bijna de aansluiting met Albert maakt, trekt Albert opnieuw alle registers open en verhindert daarmee de aansluiting van de Tsjech. Albert blijft soeverein aan de leiding en weet het gat op Stybar uit te diepen naar 17 seconden. Achter Stybar worden Nys en Vanthourenhout door de grote groep achtervolgers bijgehaald. Nys weet in de laatste fase van de wedstrijd hier echter ook los te rijden en heeft daarmee zicht op brons. Albert, die nog geen twee maanden geleden in het ziekenhuis lag na een zware valpartij tijdens de Super Prestige Cross in het Belgisch Asper-Gavere en daarmee zijn seizoen verloren zag gaan, trekt met zijn solo tocht zijn volledige seizoen weer recht en komt als eerste over de streep. Stybar volgt op 22 seconde gevolgd door Nys op 38 seconde.

Thijs Al komt als twaalfde over de streep in de groep achter Nijs. Boom heeft zich na zijn fietswissel nooit meer vooraan in de strijd kunnen mengen en leek niet alleen een slechte dag, maar gewoon de slechtste dag op het slechtst denkbare moment van zijn carrière te hebben en kwam pas als twintigste over de streep.

Uitslag
1. Niels Albert - België
2. Zdenek Stybar - Tsjechië
3. Sven Nys - België
4. Bart Wellens - België
5. Francis Mourey - Frankrijk
6. Kevin Pauwels - België
7. Sven Vanthourenhout - België
8. Simon Zahner - Zwitserland
9. Steve Chainel - Frankrijk
10. Klaas Vantornhout - België

Overige Nederlanders
12. Thijs Al
16. Gerben de Knegt
20. Lars Boom
21. Eddy van IJzendoorn
25. Wilant van Gils
38. Richard Groenendaal
57. Thijs van Amerongen


Volksfeest
Het was een wegkoers met een wegtactiek. Voor Boom was het eerder weg koers en weg tactiek! Hij kon zich eigenlijk geen noemenswaardig moment écht voor aan in de strijd mengen. Thijs Al verklaard later in een interview dat Boom zich zaterdag al niet super fit meer voelde en opkomende keelpijn had. De Belgische rijders en supporters zijn terecht trots op de overwinning van eerstejaars-Elite Niels Albert. De belofte dat ze als een blok zouden rijden, hebben ze waar gemaakt en nadien lijken alle Belgische rijders oprecht blij te zijn over het verloop. In hoeverre dit gespeeld of oprecht is, zal voorlopig slechts nog gissen blijven. Dat Albert écht de snelste was, staat buiten kijf. Geen van zijn landgenoten wist dichterbij te komen, dat was een feit. Dat je door de menigte amper wat kon zien van het parcours, is ook een feit. Dat je na de finish platgedrukt werd door talloze, vaak ladderzatte 'supporters', is er nog een. Doe ons maar weer een ouderwets meer internationaal WK met véél modder, ver van huis en méér cross en wat minder carnaval. Of nog beter, doe maar gewoon de Mountainbike World Cup in Houffalize, daar kunnen de Belgen gelukkig wel normaal doen... dank u.

Tekst: Jeroen van den Brand
Foto's: Coen de Jongh


Laatst aangepast door DeKerfs op Ma Feb 02, 2009 10:33 pm, in totaal 1 keer bewerkt
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail AIM naam Bekijk de bikes van deze gebruiker
willem12Geregistreerd op: 28-5-2004
Berichten: 2076
Woonplaats: Hoogland

BerichtGeplaatst: Ma Feb 02, 2009 10:29 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Lekkere prenten Coen !! Je hebt goede posities weten te bemachtigen.
_________________
Ik koop mijn fietsen bij JustPedal.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
JJ
Forumbeheerder


Geregistreerd op: 8-1-2002
Berichten: 7292
Woonplaats: Amersfoort

BerichtGeplaatst: Ma Feb 02, 2009 10:44 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Goed verhaal, en toffe platen, well done boys!!

JJ
_________________
Singlespeed Central: Singlespeed, 29-ers and more!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage Bekijk de bikes van deze gebruiker
TrekrulesGeregistreerd op: 3-3-2007
Berichten: 3705
Woonplaats: Sleen

BerichtGeplaatst: Ma Feb 02, 2009 11:42 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Mooi verslag jammer van Lars Boom dat ie 20ste is geworden,bij de junioren toch nog Tijmen Eising uit Emmen die wereld kampioen is geworden Smile.Ook al werdt er geen aandacht besteedt in dit verslag aan de junioren.
_________________
Downhill is where it’s at – real proper scrambling on tracks rougher than Ryan Gigg’s home life
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
Tall Boy BramGeregistreerd op: 31-3-2004
Berichten: 1488

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 12:18 am    Onderwerp: Reageer met quote

Was dit niet een MTB-site.....?!?!

Confused Confused Confused

TBB
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
JJ
Forumbeheerder


Geregistreerd op: 8-1-2002
Berichten: 7292
Woonplaats: Amersfoort

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 7:47 am    Onderwerp: Reageer met quote

Ach, zo langzamerhand gaat DP wel een beetje verbreden. Dunne banden worden ook al algemeen geaccepteerd, en dit is toch zeker wel Dirt, dus dat moet zeker kunnen.

EN als het zulke verhaaltjes en plaatjes opleverd, is het dan erg om iets te lezen oven een sport die jou mss minder interesseerd?

Maar ja, zeker jammer van Lars Boom, maar dat kan eenmaal gebeuren. Hij heeft nog tijd zat om revenge te nemen lijkt me. Al moet hij dat weg geneuzel dan mss niet te veel door drammen. Ben wel benieuwd hoe het hem daar zal vergaan.

En we hebben nu dus ook Tijmen. Nu al Wereld Kampioen zijn, Held!JJ
_________________
Singlespeed Central: Singlespeed, 29-ers and more!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage Bekijk de bikes van deze gebruiker
BOSSGeregistreerd op: 4-10-2002
Berichten: 5522
Woonplaats: Alkmaar

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 7:58 am    Onderwerp: Reageer met quote

Zo, dat is nog eens een mooi, pakkend verslag zowel in woord als in beeld!
Daar kunnen alle fietsmagazines nog een puntje aan zuigen, ik was er ook (gedeeltelijk) en de sfeer die neergezet word klopt als een bus.
De tekst leest alsof je er als lezer middenin staat en ook de foto's, met soms verrassende standpunten, laten je een goed beeld zien.

Ik zou het wel weten als ik redacteur van een fietsblaadje/krant was!!!

dusssssss©
_________________
DE site
MTB in Noordwest NL?->MTB Noordwest 9
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de homepage Bekijk de bikes van deze gebruiker
SmussGeregistreerd op: 25-9-2006
Berichten: 153
Woonplaats: Eindhoven

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 8:39 am    Onderwerp: Reageer met quote

Complimenten! Mooi sfeer verslag (kan de schrale bierlucht en gebabakken uien bijna ruiken) en goede foto's!
Wel jammer dat de foto op de startpagina niet geheel representatief is voor de wedstrijd Wink Volgend jaar hopelijk wat meer modder en een spannender parcours

Gr,

Pieter
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
kajhpcGeregistreerd op: 13-8-2008
Berichten: 51

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 10:02 am    Onderwerp: Reageer met quote

Heel knap artikel, daar kan menig wieler/cross site jaloers op zijn!

Ik vond het een beetje saaie koers, wel een terechte en zeer sterke winnaar. Volgend
jaar in Tabor (Tsjechië) zal het normaal gesproken ook hard en snel zijn. Maar daar willen ze het graag zo. Wink
Kaj.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
sneeuwpopGeregistreerd op: 13-6-2006
Berichten: 1842
Woonplaats: GRUNN

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 10:03 am    Onderwerp: Reageer met quote

Mooi verslag, zo te zien heb ik wat gemist door zelf op de fiets te zitten terwijl de vrouwen bezig waren. De mannen heb ik wel in actie gezien, maar daar was al snel duidelijk dat Albert veruit de sterkste was en Boom dus niet.

Mooi slotbetoog ook Clapping

Ps: Welk merk maakt er zulke vette paintjobs????
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
GèneGeregistreerd op: 23-12-2001
Berichten: 2371

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 11:42 am    Onderwerp: Reageer met quote

Goed verslag inderdaad, jammer van Boom, maar wat een optreden van Albers! Ook de titel van Vos komt toch ook redelijk als een verrassing, ze leek me niet zo'n goeie indruk te geven de laatste tijd. Zeker na zo'n Olympische Spelen, die niet geheel succesvol voor haar was.

Het fotowerk is inderdaad goed, tenminste ook eens wat foto's van heren Wink Al had er ook een klein materiaal foto verslag bij gekund, ben toch wel benieuwd naar het materiaal van de toppers.

mzzl
Gène
_________________
Trotse eigenaar van de Dirty-Pages Zuurpruimaward 2009!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
DeKerfsGeregistreerd op: 29-10-2001
Berichten: 7014

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 11:54 am    Onderwerp: Reageer met quote

Gène schreef:
Het fotowerk is inderdaad goed, tenminste ook eens wat foto's van heren Wink Al had er ook een klein materiaal foto verslag bij gekund, ben toch wel benieuwd naar het materiaal van de toppers.


Vooraf was ook dat mijn inzet. Maar een WK is helaas niet de gewezen plaats gebleken om dat voor elkaar te krijgen. De drukte maakte dat je nergens bij kon komen en dat je zelfs als pers niet zomaar overal bij mocht komen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail AIM naam Bekijk de bikes van deze gebruiker
JeroenKGeregistreerd op: 27-3-2006
Berichten: 554

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 4:33 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Tall Boy Bram schreef:
Was dit niet een MTB-site.....?!?!

Confused Confused Confused

TBB


Mooi verhaal, Dekerfs! Mooie foto's Steelboy! Jammer dat Tall Boy B weer de aandacht op zichzelf probeert te vestigen in plaats van credits te geven waar ze die verdienen.

B, ik zou eerder klagen over de fixie onderwerpen. De 'dirt' beperkt zich daar hooguit tot de dreads of de baardjes van de berijders.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
FastGeregistreerd op: 7-12-2001
Berichten: 607

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 7:33 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Tall Boy Bram schreef:
Was dit niet een MTB-site.....?!?!

Confused Confused Confused

TBB


Hokjesdenken?
_________________
Trying is the first step towards failure.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger Bekijk de bikes van deze gebruiker
GiesbroGeregistreerd op: 15-2-2005
Berichten: 114

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 8:38 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Tall Boy Bram schreef:
Was dit niet een MTB-site.....?!?!

Confused Confused Confused

TBB

Er staan ook soms van die vreemde stepfiguren op. Confused
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
SteelboyGeregistreerd op: 9-7-2001
Berichten: 8100

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 8:44 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Nounou, niet meteen met zijn allen tegen TBB he!

Feit is dat wij op deze site gewoon doen wat we leuk vinden en wat gerelateerd is aan dirt en fietsen... en met een stuk of wat (ex-) mountainbikers in zo'n veld, is er reden genoeg...

Hadden we al verteld dat Jose Antonio Hermida eveneens meedeed? Smile
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage Bekijk de bikes van deze gebruiker
DeKerfsGeregistreerd op: 29-10-2001
Berichten: 7014

BerichtGeplaatst: Di Feb 03, 2009 8:50 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Steelboy schreef:
Nounou, niet meteen met zijn allen tegen TBB he!

Feit is dat wij op deze site gewoon doen wat we leuk vinden en wat gerelateerd is aan dirt en fietsen... en met een stuk of wat (ex-) mountainbikers in zo'n veld, is er reden genoeg...

Hadden we al verteld dat Jose Antonio Hermida eveneens meedeed? Smile


En vroeg in de wedstrijd in de kopgroep nog voor een fijne opstopping zorgde door in de haarspeld bocht onder aan de langere afdaling op zijn patat te gaan..? Cool
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail AIM naam Bekijk de bikes van deze gebruiker
guido86Geregistreerd op: 6-10-2008
Berichten: 57
Woonplaats: Oosterhout

BerichtGeplaatst: Wo Feb 04, 2009 11:32 pm    Onderwerp: Reageer met quote

DeKerfs schreef:
Steelboy schreef:
Nounou, niet meteen met zijn allen tegen TBB he!

Feit is dat wij op deze site gewoon doen wat we leuk vinden en wat gerelateerd is aan dirt en fietsen... en met een stuk of wat (ex-) mountainbikers in zo'n veld, is er reden genoeg...

Hadden we al verteld dat Jose Antonio Hermida eveneens meedeed? Smile


En vroeg in de wedstrijd in de kopgroep nog voor een fijne opstopping zorgde door in de haarspeld bocht onder aan de langere afdaling op zijn patat te gaan..? Cool

Hehe, hij was zeker vergeten dat er nu geen manitou op z'n voorvoork stond Rolling smile
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
GèneGeregistreerd op: 23-12-2001
Berichten: 2371

BerichtGeplaatst: Do Feb 05, 2009 8:54 pm    Onderwerp: Reageer met quote

guido86 schreef:
DeKerfs schreef:
Steelboy schreef:
Nounou, niet meteen met zijn allen tegen TBB he!

Feit is dat wij op deze site gewoon doen wat we leuk vinden en wat gerelateerd is aan dirt en fietsen... en met een stuk of wat (ex-) mountainbikers in zo'n veld, is er reden genoeg...

Hadden we al verteld dat Jose Antonio Hermida eveneens meedeed? Smile


En vroeg in de wedstrijd in de kopgroep nog voor een fijne opstopping zorgde door in de haarspeld bocht onder aan de langere afdaling op zijn patat te gaan..? Cool

Hehe, hij was zeker vergeten dat er nu geen manitou op z'n voorvoork stond Rolling smile


Of dat de remmen nu ergens anders zaten?

Dat er een Hermida mee deed wist ik. Dat het de Jose Antionio Hermida van het Merida team was, wist ik niet. Reed hij op een krakbon Merida, of een verbasterd naamloos frame?

mzzl
Gène
_________________
Trotse eigenaar van de Dirty-Pages Zuurpruimaward 2009!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
DeKerfsGeregistreerd op: 29-10-2001
Berichten: 7014

BerichtGeplaatst: Do Feb 05, 2009 9:17 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Spaans tenue (duh..) op een Merida in nagenoeg (al dan niet geheel) dezelfde kleuren als o.a. het ZZPR.nl team rijdt (Merida-teamkleuren met groene vlammen dus)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail AIM naam Bekijk de bikes van deze gebruiker
BLRacingGeregistreerd op: 4-11-2001
Berichten: 2754
Woonplaats: Ergens in Utrecht

BerichtGeplaatst: Do Feb 12, 2009 10:55 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Kan die foto op de frontpage aub weer ingewisseld worden voor een mountainbike foto, hij staat er nu wel erg lang Very happy Very happy
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
SteelboyGeregistreerd op: 9-7-2001
Berichten: 8100

BerichtGeplaatst: Vr Feb 13, 2009 12:11 pm    Onderwerp: Reageer met quote

BLRacing schreef:
Kan die foto op de frontpage aub weer ingewisseld worden voor een mountainbike foto, hij staat er nu wel erg lang Very happy Very happy


Die vonden we wel een mooie afsluiter van onze bezigheden Wink
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage Bekijk de bikes van deze gebruiker
JurriaanGeregistreerd op: 8-7-2001
Berichten: 5732

BerichtGeplaatst: Za Feb 14, 2009 8:55 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Een wat late maar niet minder gemeende reactie.

Zoals al aangegeven lekker geschreven stuk met fijne platen. Gelukkig hier meer dames foto's dan bij andere cyclocross nieuws bronnen. En dat is interessanter dan het feit dat ze op een merk X cyclocrosser rijden Surprised

Dus Coen kom maar door met de vrouwen billen..Dat wordt immers gewaardeerd, getuige de reactie van Mirre op deze mooie foto. Wink


(en daarom hier nogmaals)
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de bikes van deze gebruiker
sneeuwpopGeregistreerd op: 13-6-2006
Berichten: 1842
Woonplaats: GRUNN

BerichtGeplaatst: Wo Feb 18, 2009 8:37 am    Onderwerp: Reageer met quote

Voor beelden van hoogerheide en andere cyclocross wedstrijden

CROSSTUBE Wink
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie    Dirty Pages forum index -> Nieuwsberichten reacties
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Forum powered by phpBB © 2000-2007 phpBB Group
© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact