Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 

  Go Pro Studio ZoekenZoeken

Plaats reactie    Dirty Pages forum index -> Onderdelen & accessoires
Auteur Bericht
amigo



Geregistreerd op: 19-8-2001
Berichten: 982

BerichtGeplaatst: Zo Mei 03, 2015 1:28 pm    Onderwerp: Go Pro Studio Reageer met quote

Hallo allen, zijn er mensen die net als ik ook problemen ervaren met het programma Go Pro Studio ?

Het heeft in het begin goed gewerkt, en zo heb ik diverse filmpjes kunnen maken.
Maar nu loopt het programma al vast als ik beelden wil importeren .

Op de site van Go Pro wordt wel aangegeven dat het probleem bekend is, en er is ook een hele hulp pagina met tips etc. Dit houdt vooral in dat je moet zorgen dat alles up to date is . Het programma Go Pro studio inmiddels meerdere malen opnieuw geïnstalleerd, helaas zonder succes.

Wie weet hoe ik dit programma weer aan de praat krijg?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de bikes van deze gebruiker
winnfield



Geregistreerd op: 5-7-2011
Berichten: 242
Woonplaats: Vlaardingen

BerichtGeplaatst: Zo Mei 03, 2015 7:00 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Opnieuw installeren ?
_________________
www.progravity.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
amigo



Geregistreerd op: 19-8-2001
Berichten: 982

BerichtGeplaatst: Zo Mei 03, 2015 7:01 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Confused
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de bikes van deze gebruiker
winnfield



Geregistreerd op: 5-7-2011
Berichten: 242
Woonplaats: Vlaardingen

BerichtGeplaatst: Zo Mei 03, 2015 7:04 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Ow sorry Smile niet goed gelezen zie ik.
Gebruik je QuickTime naast gopro studio?

Met andere programma s wil ie ook wel eens problemen geven.
_________________
www.progravity.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
amigo



Geregistreerd op: 19-8-2001
Berichten: 982

BerichtGeplaatst: Di Mei 05, 2015 7:07 am    Onderwerp: Reageer met quote

Ik gebruik Quicktime.
Het programma loopt al vast bij het importeren van de eerste filmbeelden.(melding "reageert niet")
Ik krijg het idee dat dit is sinds de update.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail Bekijk de bikes van deze gebruiker
winnfield



Geregistreerd op: 5-7-2011
Berichten: 242
Woonplaats: Vlaardingen

BerichtGeplaatst: Di Mei 05, 2015 7:20 pm    Onderwerp: Reageer met quote

Ok, ik heb m tijdelijk in gebruik in afwachting van pinnacle studio. Geen problemen mee Smile
_________________
www.progravity.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de bikes van deze gebruiker
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie    Dirty Pages forum index -> Onderdelen & accessoires
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


Forum powered by phpBB © 2000-2007 phpBB Group
© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact