Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Weblog: Kicking off!

 20-03-2012   22:04

Hier en daar zullen jullie de naam al tegen gekomen zijn: Bastards of Gravity!

Bastards of Gravity bestaat uit twee fanatieke freeriders opzoek naar de beste freeride spots, zowel lokaal als in bikeparken.

De crew bestaat uit Jean-Pierre van den Akker (20) en Dennis Leidelmeijer (26). Jean-Pierre heeft al heel wat van de vetste bikeparken van Europe gereden waaronder Leogang, Chatel and Les2Alps. Dennis heeft een aantal weken rondgetrokken in Canada door de coolste mountain resorts waaronder SunPeaks, Silver Star and Whistler. Naast de bikeparks zullen we ook veel door locals gebouwde tracks gaan rijden in zowel binnen als buitenland!

We zullen periodiek foto's en video's gaan publiceren van onze bikeavonturen. Met het doel om jou als kijker te entertainen en onze kijk op freeride mountainbiking te delen...

We zijn erg blij om samen te mogen werken met Dennis Katinas. Hij zal onze huisfotograaf zijn en zal een deel van het editten door zijn rekening nemen. Dennis Katinas is een bekende en zeer getalenteerde fotograaf in binnen- en buitenland met een focus op mountainbiking. Check him out, he is one awesome Bastard!

Naast dit alles zullen de Bastards ook deelnemen aan de Nederlandse freeride film "Skilled 'n Stained". Een film van Guus Bouwmans!
Houd onze website en facebook pagina dus in de gaten!

En om deze KICK OFF meteen goed te starten bij deze de eerste video!
Youtube HD:
Pinkbike: http://www.pinkbike.com/video/247487/
Making off: http://vimeo.com/38846330

We Hope you will enjoy it, we certainly do!

Geplaatst door:  dleidelmeijer   14 reacties

© 1999-2018 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact